Jesse Nouwen clubkampioen bij ETTV

0266249_TafeltennisEerbeek.JPG
Van links naar rechts: Jesse Nouwen Willy Hegeman Barbara Wandelt Michael Meijer - Ettv

EERBEEK – Jesse Nouwen (24) is op zondag 22 oktober clubkampioen geworden bij tafeltennisvereniging ETTV te Eerbeek. Hij won in de finale van Michael Meijer (74).

Het toernooi startte om 10.00 uur met het spelen van de voorrondes. In deze voorrondes werd bepaald wie er naar de winnaarspoule ging en wie naar de aanmoedigingspoule. In deze laatste poule werd de finale gespeeld tussen Barbara Wandelt en Willy Hegeman. Het was een mooie strijd waarbij Barbara in een spannende 5-gamer de beslissende punt maakte.
De winnaars uit de voorrondes werden verdeeld over twee poules. De nummers 1 speelden de finale en de nummers 2 gingen voor de derde en vierde plaats. Etienne Winnubst won verrassend van Marco Lub en werd daardoor derde. De strijd om het clubkampioenschap werd gespeeld tussen Jesse Nouwen (24) en Michael Meijer (74). Dat je ook op wat oudere leeftijd deze mooie sport nog op hoog niveau kan beoefenen, bewees Michael wel. Jesse, sinds afgelopen jaar gelukkig weer lid van ETTV, moest behoorlijk aan de bak, maar besliste de strijd uiteindelijk wel in zijn voordeel onder grote belangstelling van aanwezige clubleden en familie. Voorzitter Jowin de Bondt reikte de prijzen uit en zowel Jesse als Barbara mag voor een jaar de wisselbeker mee naar huis nemen.
ETTV speelt al jaren in een eigen clubgebouw aan de Händelstraat 49 te Eerbeek. Tafeltennis is een sport voor jong en oud. Uiteraard is er de wedstrijdsport, die fanatiek beoefend wordt bij ETTV, maar er is ook volop ruimte voor ontspannend een balletje slaan. Iedereen die wil ervaren hoe het is om bij ETTV te sporten kan op een trainingsavond langskomen.

ettveerbeek.nl

Van links naar rechts: Jesse Nouwen, Willy Hegeman, Barbara Wandelt, Michael Meijer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.