Inwoners Empe winnen bij de Postcode Loterij

0267189_Postcode-Loterij-ambassadeur-Gaston-Starreveld-reikt-cheque-van-50000-euro-uit-aan-Jenny_1.jpg
Een mooie cheque voor Jenny

EMPE – Goed nieuws voor vier deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7399RD in Empe. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro per lot gevallen.

Jenny speelt mee met twee loten en wint 50.000 euro. Daarnaast is onder de winnaars van de Straatprijs een nieuwe auto verloot, die ook naar Jenny ging. Ze reageert blij: ”Je ziet het op televisie, maar dat het je nu zelf gebeurt… Fantastisch! Ik ga het gewonnen bedrag gebruiken om leuke dingen mee te doen, de verlichting in de tuin aan te pakken en ik wil nog een deel geven aan mijn twee dochters.”
Miep en Anton spelen allebei mee met een lot dus winnen ook samen 50.000 euro. Ze wonen op een prachtige boerderij in Empe en weten dus ook gelijk waar ze het bedrag aan gaan besteden: ”Er moet een hoop gebeuren aan deze boerderij dus deze prijs is zeer welkom!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.