Intocht Sinterklaas in Rheden

0267307_Sint_en_Pieten_Rheden.jpg
Sint en Pieten bij een eerder bezoek aan Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 18 november komt de Sint weer aan in het dorp Rheden. En net als het vorig jaar wordt de Sint verwelkomd in de haven van de Meteoor.

De dag begint met een voorprogramma door de clowns Max en Sjappie in partycentrum Ons Huis. Deze show start om 11.00 uur en de toegang is gratis.
Rond 11.40 uur is het verzamelen voor Ons Huis op het Meester B. van Leeuwenplein, om vervolgens gezamenlijk tegen 12.00 uur met de Wegwijspieten te vertrekken naar de haven. Uiteraard weer onder begeleiding van de, speciaal voor de intocht samengestelde, gelegenheidsband, bestaande uit muzikanten van het Rhedense Fanfare Corps en de March & Showband Rheden.
Rond 12.30 uur worden de Sint met zijn Pieten met de boot in de haven verwacht. Nadat Sinterklaas de kinderen begroet heeft, stapt hij in zijn voertuig om in optocht weer aan te komen voor Ons Huis. Daar zal hij feestelijk worden onthaald en officieel welkom worden geheten door dorpswethouder Gea Hofstede. De ontvangst wordt dit jaar door de organisatie van SNOR en clowns Max en Sjappie van een extra elan voorzien. De Sint zal na de ontvangst de tijd nemen voor een kort praatje en het maken van een foto of het in ontvangst nemen van tekeningen en/of verlanglijstjes.

De Sinterklaasintocht Rheden wordt onder andere mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR), Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR), ondernemers van BIZ/Centrum Rheden, Stichting Verkeersregelaars Rheden, Rhedens Dorpsbelang, Partycentrum Ons Huis, Het Rhedens Maal, PLUS Rheden, Rhedens Fanfare Corps, March & Showband, Meteoor, Dorpshuis Rheden, WSV De Engel, vrijwillige brandweer Rheden, Reklamat, H. Burgers Groente- en Fruitspecialist en de basisscholen in Rheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.