Informatieavond over energie besparen

0266225_Energie.jpg

RHEDEN – Op woensdag 8 november organiseert de gemeente Rheden samen met Rijn IJssel Energiediensten en Rhedens Dorpsbelang een informatieavond over energie besparen en het verduurzamen van woningen. De informatieavond duurt van 20.00 tot 21.45 uur en vindt plaats in het Dorpshuis in Rheden en is bedoeld voor inwoners met een koopwoning. Energieadviseur Frank Heesen van Rijn en IJssel Energiediensten zal vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over of het interessant is om over te stappen op een (hybride) warmtepomp en waar je dan op moet letten. Ook zal hij meer vertellen over energie besparen zonder grote kosten.

watisjouwrheden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.