Informatieavond over energie besparen en verduurzamen

0266188_Energie.jpg

RHEDEN – Op woensdag 8 november verzorgt de gemeente Rheden samen met Rijn IJssel Energiediensten en Rhedens Dorpsbelang een informatieavond over energie besparen en het verduurzamen van woningen. De informatieavond is bedoeld voor inwoners met een koopwoning.

Veel mensen vragen zich af hoe ze hun energierekening kunnen verlagen en wat er allemaal komt kijken bij het duurzamer maken van hun woning. Daarbij is ook de (hybride) warmtepomp veelvuldig in het nieuws, zowel positief als negatief. Daar komt bij dat de regering besloten heeft dat vanaf 2026 iedereen bij vervanging van de CV-ketel een hybride warmtepomp moet aanschaffen. Dit roept bij veel mensen vragen op over al dan niet overstappen en de aanschaf van een warmtepomp, maar ook over goedkopere alternatieven.
Energieadviseur Frank Heesen van Rijn en IJssel Energiediensten geeft antwoord op dit soort vragen, zodat huiseigenaren meer inzicht krijgen en een goede beslissing kunnen nemen over welke maatregelen voor hun woning nodig zijn. Ook vertelt hij hoe zij nu al aan de slag kunnen gaan met energie besparen door kleine maatregelen te treffen. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.45 uur en wordt gehouden in het dorpshuis in Rheden.

watisjouwrheden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.