Huldigingen, bevorderingen en afscheid bij brandweer

0266805_Jubilarissen_brandweer.JPG
De jubilarissen met links burgemeester Van Eert en rechts burgemeester Weststeijn - Theo Jansen

RHEDEN – Vrijdag 3 november was de traditionele huldigingsavond van de brandweer Cluster Oost. Hieronder vallen de posten in Velp, Rheden en Dieren.

Burgemeesters Ester Weststeijn van Rozendaal en Carol van Eert van de gemeente Rheden reiken tijdens hun toespraak brandweermedailles uit in verband met langdurig dienstverband, maken bevorderingen bekend en nemen afscheid van een aantal brandweermensen.

Zo werd Erald Willems gehuldigd voor zijn 30-jarig brandweerjubileum. Hij is bevelvoerder met de rang van brandmeester op de post Rheden. Martijn Miggelenbrink, met dezelfde functie en post, viert zijn 20-jarig jubileum. Michaël Artz is in het zonnetje gezet voor zijn 25-jarig jubileum. Hij heeft de functie van bevelvoerder met de rang van brandmeester op de post Velp.
Daarnaast is een aantal medewerkers bevorderd. Joey Oostendarp en Melvin Cornelissen zijn bevorderd tot brandwacht, Marco Schurink en Edwin de Ruiter tot hoofdbrandwacht en Arjan van Eck en Heleen Hogeweg tot brandmeester. Zij zijn allen werkzaam op de post Dieren. Bart de Vries van post Velp is bevorderd tot brandwacht.

Tot slot is afscheid genomen van een aantal brandweermensen. Joris Treurniet, Sander Wijnroks, Maurits Jonker, Bernd Jas en Peter Pasman zwaaiden af.

Foto: Theo Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.