Hij komt, hij komt..

0267952_Eerbeek_sinterklaas.jpg
Ondanks de regen was het erg druk bij de intocht in Eerbeek - Gerrit van de Pol

EERBEEK – Ondanks het slechte weer stonden vele kinderen zaterdag 18 november in Eerbeek verwachtingsvol te wachten. Zou Sinterklaas wel komen? Maar om 14.00 uur werd het wachten beloond. Sint en Piet kwamen met de VSM Stoomtrein aan op station Eerbeek. Vele ouders en kinderen verzamelden zich rond de goedheiligman om een handje te geven of zelfs op de foto te gaan.
Ook aankomend weekend hebben kinderen de kans op Sinterklaas en Piet te ontmoeten. In zijn logeerhuis, Huis te Eerbeek, wordt de grote Sint en Pietendag gehouden. Hier kunnen kinderen allerlei activiteiten doen, zoals een pietenmuts maken, pepernoten bakken en cadeautjes inpakken. Kaartjes kosten 2 euro en zijn te koop bij supermarkt PLUS en Tabor Eerbeeks Warenhuys.

Foto: Gerrit van de Pol

sintineerbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.