Herman van Veen in Dieren uitverkocht

0266709_VanVeenTheothorne.jpg
Edith Leerkes en Herman van Veen.

DIEREN – Herman van Veen en Edith Leerkes verlenen op 12 november hun medewerking aan een voorstelling van Stichting SOS-Kayamandi uit Dieren. De belangstelling voor het optreden in schouwburg Theothorne is zo groot dat alle kaarten al zijn verkocht.
Herman van Veen is ‘podiumkunstenaar’, Edith Leerkes is gitarist. De opbrengst van hun optreden is voor de stichting die zich inzet voor drie kleine weeshuizen in Stellenbosch in Zuid-Afrika. Ze verzorgt onder meer 1200 broodmaaltijden per dag. Aanvang van de voorstelling is 15.00 uur. Mensen die de stichting willen steunen kunnen terecht op sos-kayamandi.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.