Hans Dulfer laat Spankeren swingen

0266821_Hans_Dulfer_cs.jpg
Hans Dulfer (midden) en zijn medemuzikanten in Spankeren. - Wil van Zummeren

SPANKEREN – Theater RhederArt heeft zijn draai gevonden in de Dorpskerk in Spankeren. Dat bleek zondagmiddag 29 oktober bij het optreden van saxofonist Hans Dulfer. In een strak uitverkocht huis beleefde het publiek een fantastische swingende middag. “Dat was niet alleen aan Dulfer te danken. Ook de leden van zijn band maakten er een geweldige show van. Dankzij drie topsaxofonisten, een dansende bassist, een weergaloze gitarist en een energieke drummer kon bijna niemand in het publiek op zijn stoel blijven zitten”, aldus RhederArt.

Foto: Wil van Zummeren

Hans Dulfer (midden) en zijn medemuzikanten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.