Griezelen in Brummen

0267248_Halloween_Brummen.jpg
Griezelige figuren in Brummen - Yvonne Altena

BRUMMEN – Vrijdagavond 3 november waren het Marktplein, de Ambachtstraat en park ‘t Goor in Brummen het toneel van een griezelige Halloweentocht. Rond de zeshonderd deelnemers startten om 19.30 uur vanaf het Marktplein voor een trick or treat-route langs elf winkels. De tocht werd bij Concordia afgesloten met warme chocolademelk, gesponsord door Jumbo. Aansluitend liepen de deelnemers door naar ’t Goor, waar het park was omgetoverd tot een afschrikwekkend Halloween-decor, waar iedereen de stuipen op het lijf werd gejaagd door mensen in enge kostuums.
De Halloweentocht is georganiseerd door de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Brummen en JongerenactiviteitenBrummen, in samenwerking met veertig jongeren.

Foto: Yvonne Altena

facebook.com/sjoerd.jongerenwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.