Gitaarconcert in de Serre Rozendaal

0266333_Manito.jpg
Gitarist Manito

ROZENDAAL – Gitarist Manito verzorgt woensdag 8 november een akoestisch concert in de Serre van Rozendaal. Manito speelt ‘hoe de sterren staan en de wind waait’. Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse invloeden. Met zijn betoverende gitaarklanken en vurige verhalende improvisaties houdt Manito een dialoog met zijn publiek. Dit optreden is volgens de organisatie ‘een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar’.
De serre is deze morgen geopend vanaf 10.00 uur. Het optreden begint rond 10.30 uur. Wie om vervoer verlegen zit, kan bellen met mevrouw Roelofs, 06-47868916. Aanmelden voor dit concert kan via serrevanrozendaal@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.