Gezamenlijk concert Nieuw Leven en Spontaan

0267088_Zanggroep_Spontaan.jpg
Zanggroep Spontaan

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven en zanggroep Spontaan geven zaterdagavond 18 november een gezamenlijk concert in dorpshuis de Meent in Angerlo. Het programma is in onderling overleg samengesteld en bestaat uit verschillende optredens van beide groepen, waarbij zang- en muziekstukken zowel gezamenlijk als afzonderlijk worden uitgevoerd. Er komen verschillende muziekgenres aanbod, van pop en rock tot film- en concertmuziek. Denk aan nummers van The Beatles, Guus Meeuwis en ABBA, maar ook ‘Virginia’, ‘Encanto’ en ‘Conquest of Paradise’ staan op het programma. Het geheel staat onder leiding van dirigenten Ruud Lanters en Bennie Scheers. Het programma begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.