Gedachtenisdienst in de Pancratius

0267948_Kerst_Advent_kaarsen.jpg

BRUMMEN – Op zondagavond 26 november om 19.00 uur is er in de Pancratiuskerk te Brummen een gedachtenisdienst. Tijdens deze kerkdienst worden de namen genoemd van de mensen die in het afgelopen jaar zijn overleden en wordt voor hen een kaars aangestoken. Aan deze dienst werkt ook de Cantorij van de Pancratiuskerk mee. Het is de laatste zondag voordat de adventsperiode begint, op weg naar het kerstfeest. Er wordt gebeden, gezongen, en uit de bijbel gelezen. Er is ook gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Na de dienst kan er een kopje koffie of thee gedronken worden en is er gelegenheid om na te praten.

erik@ekkel.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.