Filmhuis Dieren draait ‘Sonny Boy’

0267613_Film2.jpg

DIEREN – Het Filmhuis Dieren vertoont, in het kader van ‘Heel Nederland leest’ de film ‘Sonny Boy’. Deze is te zien op vrijdag 24 en dinsdag 28 november, beide dagen om 20.00 uur in De Bundel in Dieren. De film wordt ingeleid door Marja van Almelo van leesclub Senia.
‘Sonny Boy’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Annejet van der Zijl. Het speelt in de jaren 20 van de vorige eeuw. De jonge, uit Suriname afkomstige, Waldemar Nods komt naar Nederland. Hier ontmoet bij de oudere Rika van der Lans, met wie hij een relatie krijgt. ‘Sonny Boy’ vertelt een verhaal over liefde en discriminatie, dat nog steeds actueel is.

filmhuisdieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.