Feestelijke opening De Vijf van Gelre

0266622_Nordic.jpg

DIEREN – Op zaterdag 11 november krijgt de 5 kilometer route van AV Gelre, de Vijf van Gelre, een officiële status. Dit wandel-, loop- en Nordic Walking-parcours ligt in het bos tussen Dieren en Ellecom en is opgezet in een mooie samenwerking tussen de gemeente Rheden, Twickel, Best Living en AV Gelre. De route is geschikt voor wandelaars, Nordic Walkers en hardlopers, die willen genieten van het moois dat de Veluwezoom te bieden heeft. Met deze route kunnen loopprestaties eenvoudig worden bijhouden.
Zaterdag 11 november opent Ronald ter Hoeve, wethouder van de gemeente Rheden, De Vijf van Gelre. De start is om 8.30 uur bij het clubhuis aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Eerst vertelt rentmeester Wilke Schoemaker wat Twickel is en hoe deze organisatie zorgt voor het bosbeheer van het gebied, Daarna volgt de officiële opening en aansluitend kan iedereen de route proberen. Bij terugkomst staat er een kopje koffie of thee klaar.

avgelre.nL
vijfvangelre@avgelre.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.