Epoxy-workshop in Klarenbeek

0266601_Epoxy_workshop.jpg

KLARENBEEK – Woensdag 25 oktober was het een drukte van belang tijdens de wekelijkse Klarenbeekse koffieochtend in het MFC. Ruim 25 cursisten maakten tijdens de workshop maakte kennis met epoxy.

Epoxy bestaat uit een hars met een harder. De twee vloeibare stoffen worden gemengd. Eenmaal in contact met elkaar ontstaat er een chemische reactie, waarna de nieuw ontstane verbinding langzaam uithardt tot een soort van glas.
Voor deze kennismakingsworkshop stonden tafels vol met glitters, vormpjes en kleurtjes klaar. De vloeistof werd in een vorm gegoten, waarna de glitters en kleurtjes naar wens werden toegevoegd. Om de glitters, kleurtjes en vormen op de juiste plek te krijgen met de vloeistof was een heel gepriegel. Zo werden allerlei creatieve, kleurige en glinsterende sieraden, pennen en naambordjes gemaakt.

D workshop werd gegeven een woensdagochtend, waardoor veel mensen, in verband met werk, niet konden deelnemen. De dorpscontactpersoon Klarenbeek, die de workshop georganiseerd had, is nu bezig om een avond te plannen voor deze workshop.
Iedere woensdagochtend is er van 10.00 tot 12.00 uur een gezellige Klarenbeekse koffieochtend in het MFC. Regelmatig zijn er activiteiten te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.