Een tweede leven voor gebruikt speelgoed

0266944_2023-11_Speelgoedbeurs_14.jpg
Gebruikt speelgoed kreeg een nieuwe eigenaar - Aart van Raalte

DIEREN – Van puzzels tot poppen en van spelletjes tot rammelaars, zaterdagochtend 4 november was het allemaal te vinden in de Bibliotheek in Dieren. De speelotheek verkocht overtollig speelgoed en menig hulpsint gebruikte deze gelegenheid om alvast leuke cadeautjes op de kop te tikken. Naast de verkoop van de speelotheek konden anderen ook zelf hun overtollige speelgoed verkopen. Een mooie, duurzame manier om gebruikt speelgoed een tweede of misschien wel derde of vierde eigenaar te geven en nieuwe kinderen blij te maken.

Foto: Aart van Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.