Een lekker ontbijtje voor de Sint

0267969_PB190073-5.jpg
Een ontbijtje met de Sint - Henny Versteeg

BRUMMEN – Na de intocht op zaterdag 18 november in Gorinchem reisde Sinterklaas meteen door naar Brummen. Hij logeerde op het Marktplein en had na de drukke zaterdag wel een ochtendje uitslapen verdiend. Op zondagmorgen werd hij om 10.00 uur wakker gemaakt door burgemeester Alex van Hedel, die daarbij de hulp had ingeroepen van de kinderen uit het dorp. De Pretband had een speciaal lied geschreven om de Sint mee wakker te maken en dat werd luidkeels meegezongen. Sinterklaas verscheen uitgerust en goedgemutst aan het ontbijt, dat hij deelde met de burgemeester en kinderburgemeester Anne van Wieringen. Met een lekker broodje en een glaasje jus d’orange achter de kiezen, was de goedheiligman er klaar voor om de kinderen van Brummen te ontmoeten. Hij nam ruim de tijd om handjes te schudden en tekeningen in ontvangst te nemen. Rond de middag nam hij voorlopig afscheid.
Zaterdag 2 december krijgen de kinderen nog een keer de kans om Sinterklaas te ontmoeten. Hij is dan samen met enkele pieten tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig in Brummen.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.