Diersporen zoeken op Veluwezoom

0267227_Diersporen.jpg
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen met de boswachter op zoek naar diersporen. - Natuurmonumenten

RHEDEN – Samen met de boswachter naar sporen van dieren zoeken. Dat kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar doen op zondag 19 november. Tijdens de wandeling leren de kinderen welke dieren er voorkomen op de Veluwezoom en hoe ze hun sporen kunt lezen. Sporen vertellen een verhaal. Ze geven informatie over de manier waarop een dier een terrein gebruikt, zijn voedsel vergaart of bijvoorbeeld zijn nest bouwt. Denk bij diersporen aan pootafdrukken, vraatsporen, schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten. Om 14.00 uur begint deze tocht vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Om 16.00 uur is de activiteit afgelopen. Voor deze tocht is het noodzakelijk om stevige schoenen aan te doen en bedekkende kleding te dragen in verband met mogelijke teken. Honden mogen helaas niet mee. Voor elk kind is minimaal één volwassen begeleider vereist. Aanmelden is noodzakelijk en kan online via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.