Decembermarkt in het Duynhuis

0267580_Kerstpakket.jpg

DIEREN – Zaterdag 25 november van 14.00 tot 17.00 uur is er in en rond het Duynhuis in Dieren een decembermarkt. Buiten staan kramen en binnen worden op tafels spulletjes verkocht. Ook is er een enveloppenspel met leuke prijzen, een grabbelton voor de kleintjes en een overdekt springkussen.

Een deel van de verkoop wordt gedaan door het Inloophuis zelf. De vrijwilligers verkopen spullen die hier gemaakt zijn, maar ook nieuwe artikelen en spullen die een tweede ronde verdienen. Zowel cadeautjes als andere decembermaandartikelen worden aangeboden. Ook 4Noppes vult een kraam en Samen Stenfert is van de partij. Naaiatelier Kieskleurig verkoopt zelfgemaakte deur- en raamtochtstoppers en dikke gordijnen om de kou buiten te houden. Ook kan iedereen bij Kieskleurig terecht voor reparaties van kleding en textiel en op maat gemaakte jassen.
Kinderen tot en met groep 4 mogen een schoentje inkleuren en deze dan ook zetten. Dit sluit mooi aan op de Sinterklaasintocht. Het schoentje kan later worden opgehaald, natuurlijk voorzien van een cadeautje.
Deze markt wordt georganiseerd door het Inloophuis. Mensen die spulletjes zouden willen verkopen of spullen willen doneren van verkoop, kunnen zich melden bij Deborah via 06-38415045 of deborah@inloophuisdieren.nl. Het gaat daarbij om sinterklaas- en kerscadeautjes en -versieringen, zelfgemaakt, nieuw of tweedehands. Doel van de markt is op een duurzame en betaalbare manier de decembermaand starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.