De Serre zoekt vrijwillige chauffeur

0266245_autorijden.jpg

ROZENDAAL – De Serre van Rozendaal is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt gasten van de inloopochtend van huis naar de Serre te brengen en naderhand weer thuis te brengen. De Serre van Rozendaal is elke woensdagochtend geopend voor een inloop tussen 10.00 en 12.30 uur aan de Kerklaan 15 in Rozendaal. Het is bedoeld als ontmoetingsplek voor inwoners van het dorp en andere belangstellenden. Samen met de gemeente Rozendaal organiseert de Serre deze wekelijkse inloopochtend. Iedereen die het leuk vindt om te komen voor een lekker kopje koffie of thee en een goed gesprek is welkom.
Gasten die niet de mogelijkheid hebben om op eigen gelegenheid te komen, kunnen gebruikmaken van een chauffeur. Deze haalt de gasten bij de voordeur op en brengt naderhand ook weer naar huis terug. Chauffeurs in spe kunnen zich melden bij Esse van Hall via serrevanrozendaal@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.