De Geiten Pers presenteert nieuwe uitgave ‘Buitenspel’

0267591_Ap_Dijksterhuis.jpg
Auteur Ap Dijksterhuis

BRUMMEN – Ap Dijksterhuis schreef de nieuwe uitgave van de Brummense uitgeverij De Geiten Pers. Het boekje kreeg de titel ‘Buitenspel’ en is vanaf zaterdag 25 november verkrijgbaar.

In ‘Buitenspel’ is een hoofdrol weggelegd voor Jongerencentrum De Bliksem. Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 in Leuvenheim, Brummen en Broek. Auteur Dijksterhuis groeide zelf op in Leuvenheim en gebruikte ook in zijn novelle ‘Bart’ en zijn dit jaar verschenen roman ‘Vader’ veel Brummense elementen. Zaterdag 25 november wordt ‘Buitenspel’ gepresenteerd. Deze avond gaat Dijksterhuis uitgebreid in op ‘Vader’ en vertelt hoe ‘Buitenspel’ tot stand kwam.
De presentatie is bij boekhandel Primera Bosman aan het Marktplein in Brummen en begint om 16.45 uur. Aanmelden via degeitenpers@live.nl is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

‘Buitenspel’ is de 46e publicatie van De Geiten Pers. Deze literaire uitgeverij publiceert lokale verhalen over Brummen en Eerbeek, geschreven door landelijk bekende schrijvers. Het gaat om bibliofiele publicaties, die met zorg worden uitgegeven in een eenmalige oplage van dit keer vijfhonderd exemplaren.

geitenpers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.