D66-avond in Eerbeek over wonen en zorg

0266336_MarijkeSynhaeve.jpg
Marijke Synhaeve

BRUMMEN – D66 Brummen Eerbeek houdt op dinsdag 7 november in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek een openbare bijeenkomst met Marijke Synhaeve, Gelderse D66 kandidaat voor de aankomende Tweede Kamer-verkiezingen. De bijeenkomst draait om thema’s waar ook de inwoners in Brummen dagelijks mee te maken hebben zoals goede zorg dichtbij. Aanwezigen krijgen ruimschoots de kans om vragen te stellen en hun gedachten te delen. Er wordt gesproken over toegankelijkheid van de zorg in de regio, uitdagingen en kansen van vergrijzing, wonen en bereikbaarheid. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de deur is open om 19.45 uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.