Concert Sursum Corda

0266620_Sursum_Corda.jpg
Het koor geeft op 12 november een concert

ELLECOM – Zondag 12 november geeft het 50+ koor Sursum Corda uit Ellecom een concert in de Dorpskerk. Het vierstemmig koor is het afgelopen jaar gegroeid naar veertig leden. Met zangers uit Ellecom en omliggende dorpen is er hard gewerkt aan het instuderen van een nieuw repertoire. Dit wordt zondag ten gehore gebracht. Ook het Maas en Waals mannenkoor uit Puiflijk draagt bij aan een gevarieerd programma. Aanvang is 14.30 uur, de kerk is open om 14.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop via sursumcordainellecom.nl en op de dag zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.