Collages te zien in Keppelse kerk

0267128_Carine_van_den_Berg.jpg
Carine van den Berg

HOOG-KEPPEL – In de Dorpskerk in Hoog-Keppel is van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november een expositie te zien met collages van beeldend kunstenaar Carine van den Berg. Ze maakt deze werken van krantenpapier. Na het knippen en plakken worden de collages zorgvuldig afgewerkt. Kenmerkend voor het werk van Van den Berg is de rustige uitstraling, ongeacht het thema dat verwerkt is. De onderwerpen zijn uiteenlopend en het materiaal leent zich voor haar grenzeloze fantasie. Vroeger waren krantenafbeeldingen vooral in grijstinten afgebeeld, inmiddels komt men door de hele krant veel mooie en kleurrijke afbeeldingen tegen. Door verschillende combinaties te maken ontstaat een rijke schakering aan collages, die voor een breed publiek interessant zijn. Denk aan onderwerpen als sport, natuur, abstract, spiritualiteit, schoonheid en hobby’s. De expositie is drie dagen lang van 13.00 tot 17.00 uur te bekijken. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.