Cabaretmiddag bij De Blauwe Snep

0266389_Carnaval.jpg

DREMPT – Carnavalsvereniging De Blauwe Snep in Drempt is klaar voor de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen op de 11e van de 11e. Dit gebeurt traditiegetrouw met een leuke middag voor de senioren en dit jaar staat er cabaret op het programma. De formatie ’t Noll’nkoor, de breurs oet Hoksbarge komt een komische middag verzorgen. Dit gezelschap bestaat uit vijf zingende broers, die het publiek vermaken met liedjes met een knipoog en veel humor in het Twents. Zo hebben ze bijvoorbeeld eigen teksten geschreven op bekende nummers. Hoewel het de seniorenmiddag is, zijn ook mensen die zich nog geen senior voelen van harte welkom. De bijeenkomst is op zaterdag 11 november in het Dorpshuis in Voor-Drempt en begint om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.