Business & Shopping: Servicepunt Good Clean verhuist

VELP – Met ingang van 1 november verhuist het servicepunt naar Telefoon Expert, gelegen aan de overzijde van de huidige Servicepunt Plastificeren Storm. Dit betekent dat klanten hun vertrouwde stomerij- en wasserijdiensten kunnen blijven ontvangen op een nieuwe locatie aan Den Heuvel, die voor hen gemakkelijk toegankelijk blijft.

De eigenaren van Storm Plastificeren gaan met pensioen, maar het dorp zal niet zonder hoogwaardige dienstverlening komen te zitten. Telefoon Expert neemt het stokje over. Met bijna honderd servicepunten in Oost Nederland biedt Good Clean niet alleen voordelige tarieven. Dit betekent dat klanten in Den Heuvel en omgeving kunnen blijven genieten van hoogwaardige stomerij- en wasserijdiensten.
Voor verdere informatie en vragen kunt u terecht bij het nieuwe servicepunt van Good Clean, gelegen tegenover servicepunt Storm in Velp. “De overname markeert een nieuw hoofdstuk voor de stomerij en wasserijdiensten in de regio, en we kijken ernaar uit om klanten te blijven bedienen met de kwaliteit en service die ze gewend zijn”, aldus Good Clean.

Kwaliteitsstomerij en Wasserij Good-Clean, 0573-252610

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.