Business & Shopping: Driewieldag bij Fietspechpas in Eerbeek

0266573_0261379Fietspechpas.jpg
Driewieldag bij Fietspechpas

EERBEEK – Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is in bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan iemand de fiets behouden waar hij of zij zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

De medewerkers van Fietspechpas hebben veel ervaring met aangepast fietsen, Zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Geïnteresseerden kunnen op altijd op afspraak terecht bij Fietspechpas om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets. Op woensdag 15 november wordt er, in samenwerking met Tworby, een driewieldag gehouden bij Fietspechpas. Deze duurt van 10.00 tot 13.00 uur en vindt plaats aan de Loubergweg 28 in Eerbeek. Wie zeker wil zijn van een plekje, kan zich aanmelden via de website.

tworby.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.