Buisklokken voor Harmonie Orkest Brummen

0267286_Buisklokken_voor_HOB.jpg
Buisklokken voor HOB

BRUMMEN – Op zondag 10 december staat de Midwinterwandeling weer op de agenda. Deze wandeling wordt jaarlijks georganiseerd door Vrienden van Harmonie Orkest Brummen (HOB), met als doel geld op te halen voor deze Brummense muziekvereniging.
Vorig jaar liepen zo’n 1200 wandelaars mee. De opbrengst was voldoende om nieuwe buisklokken aan te schaffen voor HOB. De oude buisklokken zijn lang geleden door muzikant Henk Beker zelf gemaakt op de fabriek van Becker’s Sons en moesten nodig vervangen worden. Het instrument is inmiddels aangeschaft en overhandigd en waren tijdens het jubileumconcert van HOB in juni al te horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.