Bijeenkomst Hortus Aquatilis

0266234_Aquarium.jpg

DIEREN – De Dierense aquariumvereniging Hortus Aquatilis komt dinsdag 7 november om 20.00 uur weer bijeen in de Oase in Dieren. Dan zijn Jan en Margie van der Heijden te gast met een voordracht over Panama, een land op de grens van Centraal-Amerika en Zuid-Amerika. Ze geven een presentatie met foto- en filmbeelden. Panama City komt aan bod, evenals de hooggelegen El Valle, de pareleilanden voor de zuidkust in de Pacific en het Caribische gebied. Er is veel aandacht voor de natuur boven en onder water. Belangstellenden kunnen vrijblijvend langs komen en kennismaken met de aquariumvereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.