Belevingstocht over de Posbank

0266618_Herfst.jpeg

RHEDEN – Zaterdag 11 november wordt op de Posbank de Posbank Belevingstocht gehouden. Wandelaars ervaren dan de magie van de herfst tijdens een ‘betoverende’ natuurwandeling. Onderweg verrassen artiesten de lopers met hun kunst. Voor de kleintjes is er een wereld vol plezier en avontuur om te ontdekken. Met deelname aan deze tocht worden vier goede doelen gesteund. De wandeltocht start nabij de parkeerplaats van het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. Starten kan in een tijdvak tussen 10.00 en 15.30 uur. Voor meer informatie en kaartjes ga naar posbankbelevingstocht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.