Apotheek Doesburg voert actie

DOESBURG – Apotheken in het hele land doen deze week mee aan de actieweek van de Landelijke Eerstelijns Farmacie (LEF) om aandacht te vragen voor de problemen in de farmaceutische zorg. Ook serviceapotheek De Linie in Doesburg sluit aan bij deze actie.
Landelijk zijn er veel geneesmiddelentekorten en problemen met verstrekking van hulpmiddelen. “De kwaliteit van de farmaceutische zorg lijdt eronder. Het is tijd om de politiek en zorgverzekeraars wakker te schudden”, aldus de organisatie. Daarom wordt deze week actie gevoerd, waarin apothekers die meedoen een week lang melding maken van alle misstanden die ontstaan. Aan het eind van de week worden alle meldingen verzameld en richting politiek en zorgverzekeraars gestuurd. De organisatie van LEF verwacht dat elke deelnemende apotheek zeker vijftig meldingen kan maken in de actieweek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.