Activiteiten aanmelden activiteitengids

RHEDEN/ROZENDAAL – Tot uiterlijk vrijdag 10 november kunnen activiteiten voor de Activiteitengids Sociaal & Vitaal nog worden aangemeld. Het NIO verzorgt samen met Sport in Rheden de tweede editie van deze bewaargids met aanbod voor volwassenen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal. Deze gids komt in januari uit. Organisaties en andere georganiseerde inwonersinitiatieven met sociale ontmoetingsactiviteiten en met maatschappelijke dienstverlening of ondersteuning kunnen hun aanbod plaatsen op de digitale sociale kaart wegwijsinrhedenrozendaal.nl
Verenigingen en andere organisaties die sportieve en culturele activiteiten voor volwassenen organiseren kunnen hun programma plaatsen oprhedenontdekt.nl. De activiteiten kunnen samen met een rechtenvrije actiefoto worden ingestuurd, dan zorgen Willemien Kragt van Sport in Rheden en Maud van Braam vanuit het NIO er vervolgens voor dat dit aanbod samenkomt in de Activiteitengids Sociaal & Vitaal. De plaatsing is geheel gratis, zonder enige verplichting. Voor vragen en/of hulp neem contact op met Maud van Braam, netwerknio@gmail.com of Willemien Kragt, w.kragt@rheden.nl.
55-Plussers ontvangen deze gids per post, anderen kunnen straks de gids ophalen op openbare plekken zoals bibliotheken en dorpshuizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.