Actieve maand voor Vrouwen van Nu Angerlo

0266585_Vrouwen_van_Nu_naar_Olde_ras.jpg
Vrouwen van Nu op bezoek bij 't Olde Ras

ANGERLO – De leden van Vrouwen van Nu van Angerlo hadden een drukke oktobermaand. Er stonden verschillende activiteiten op het programma.
Zoals elke herfst hebben de leden weer een prachtig bloemstuk gemaakt in herfstkleuren. Dit bloemstuk zal mooi drogen, zodat de makers er lang van kunnen genieten.
Op 18 oktober is er een uitstapje gemaakt naar Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg (foto). Hier werd een wandeling gemaakt door de boomgaard, waarbij de beheerder Aron Aalderink allerlei leuke anekdotes vertelde en de dames liet proeven van lekkere appels.
Op 26 oktober had Vrouwen van Nu een open avond in de Meent. Te gast was Jos Bakker en hond Pien, die samen vrijwilliger zijn bij de stichting RHWW uit Duiven. Deze honden en hun baasjes worden ingeschakeld om mensen op te sporen. Denk aan de aardbeving in Turkije, maar ook bij vermissingen in eigen land kunnen de honden worden ingezet. De aanwezigen vonden het mooi om te horen hoeveel deze honden kunnen en hoe goed hun bazen voor hen zorgen.

Vrouwen van Nu Angerlo verwelkomt nieuwe leden. Belangstellenden kunnen contact opnemen met 06-53571644. Op vrouwenvannu.nl/angerlo is de agenda te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.