Wandeling OKRR door Rozendaal

0266361_wandelschoen.jpg

ROZENDAAL – Op zondag 5 november sluit de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal de reeks historische wandelingen af met de dorpswandeling in Rozendaal. Deze tocht op de grens van Velp en Rozendaal is getiteld ‘De nalatenschap van de geërfden van Velp op de voorheide in Rozendaal’. Gidsen Michael Ruseler en Jan Schaeffer vertellen onderweg onder andere waaron Het Rhedens in Rozendaal staat, welke rechten geërfden hebben op de voorheide en welke herinningen er zijn aan de Tweede Wereldoorlog.
De wandeling start om 13.00 uur bij de ingang van Het Rhedens in Rozendaal. Deelname kost 3 euro, leden van de Oudheidkundige Kring mogen gratis mee. Aanmelden kan via wandeling@oudheidkundigekring.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.