Wandeling bij volle maan

0265774_vollemaan.jpg

HALL – Zaterdagavond 28 oktober wordt er in het buitengebied van Hall een volle-maan-wandeling gehouden. De wandeling start om 20.00 uur met het een kopje thee aan de keukentafel van natuurboerderij de Mhene, waarna er naar het aangrenzende natuurgebied de Eerbeeksche Hooilanden wordt gewandeld. Bij helder weer kan men dan wandelen in het licht van de volle maan, die om 18.01 uur is opgekomen. De wandeling gaat bij elk weertype door en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De kosten bedragen 7,50 euro. Opgave en meer informatie via jantine.peters@gmail.com of 06-17 369 599.

aandachtgeeftjekracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.