Wandelgroep voor mantelzorgers

0265313_wandelschoen.jpg
.

HOOG-KEPPEL – Mantelzorgers die tijdens een wandeling ervaringen willen uitwisselen met anderen, kunnen aansluiten bij de wandelgroep voor mantelzorgers van de gemeente Bronckhorst. Tijdens de wandeling krijgen de mantelzorgers tijd voor zichzelf, is er aandacht voor elkaar en laten ze op in de Bronckhorster natuur. Sociaal consulenten Rob en Sanne van de gemeente lopen mee.
Op vrijdag 27 oktober is er een wandeling in de omgeving van Hoog-Keppel. Verzamelen is om 10.00 uur bij De Heeren van de Brasserie aan de Burgemeester Vrijlandweg. Na koffie en thee wordt de Ulenpasroute gewandeld. Deze route is circa 7 kilometer lang en voert langs de landgoederen Hekenbroek, Keppel en Ulenpas. Meedoen aan de wandeling is gratis. Aanmelden voor de wandeling hoeft niet, maar is voor de organisatie wel prettig en kan via bronckhorst.nl/wandelgroep. Voor vragen zijn Sanne en Rob bereikbaar via 0575-750250, s.beunk@bronckhorst.nl of r.oudehengel@bronckhorst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.