Vrouwen van Nu over reddingshonden

ANGERLO – Vrouwen van Nu Angerlo houdt donderdag 26 oktober een open avond, waarop iedereen welkom is. Deze avond komen de reddingshonden uit Duiven, en natuurlijk hun baasjes, naar Angerlo. Deze honden worden regelmatig ingezet om mensen op te sporen. Zo waren ze actief na de aardbevingen in Turkije en Marokko om mensen onder het puin terug te vinden. Maar ook in eigen land worden ze ingezet om vermiste personen op te sporen.
Deze bijeenkomst begint om 19.45 uur en wordt gehouden in De Meent in Angerlo. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage welkom.

vrouwenvannu.nl/angerlo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.