Vrijwilligers gevraagd voor onderhoud Lonapark

0266014_bladeren.jpg

LOENEN – De herfst is aangebroken en dat betekent ook dat in de komende weken veel blad gaat vallen. Ook in het uitgestrekte sportcomplex Lonapark in Loenen, waar vele bomen het terrein sieren. Deze bomen zorgen nu ook voor veel extra werk. Daarom doet de onderhoudsploeg van Voetbalvereniging Loenermark een oproep voor ondersteuning. De hulp hoeft geen hele dagen te zijn. Alle hulp is welkom. Met ieder uurtje hulp is men blij. Het bestuur vraagt: “Wie wil meehelpen met het bladvrij maken van het mooie complex? Onder het motto: ‘Vele handen maken licht werk’, wil de ploeg op dinsdagmorgen en woensdagmiddag gezamenlijk het Loenermarkterrein bladvrij maken.” Uiteraard is de ontvangst met koffie. Aanmelden is geen noodzaak.
Op dinsdagmorgen is de ploeg er om 8.45 uur en op woensdagmiddag om 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.