Voorlezen in de bibliotheek

0265069_Bibliotheek.jpg
.

DIEREN – Kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders of verzorgers kunnen in de Bibliotheek in Dieren wekelijks komen luisteren naar een mooi verhaal. Een vrijwillige medewerker van de Bibliotheek leest iedere vrijdag van 11.00 tot 11.30 uur voor. Deelnemen is gratis en aanmelden of lid zijn van de Bibliotheek is niet nodig.Voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van jonge kinderen en vooral heel knus en gezellig. De vrijwillige medewerker van de Bibliotheek Veluwezoom laat zien hoe fijn en leerzaam voorlezen is, voor zowel de ouders als de kinderen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Kinderen die nog geen lid zijn van de Bibliotheek kunnen zich bovendien gratis laten inschrijven.

bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.