Volleybaltoernooi in Rheden

0265282_Volleybal2.jpg
.

RHEDEN – Volleybalvereniging WiWiKa in Rheden houdt zondag 5 november haar jaarlijkse appeltjestoernooi op zondag 5 november. Het toernooi wordt van 11.00 tot 17.00 uur gespeeld in sporthal De Hangmat in Rheden. Er wordt gespeeld in twee poules en de wedstrijden duren 15 minuten. Teams kunnen zich hiervoor tot uiterlijk 22 oktober aanmelden via wiwikavolleybal@gmail.com.
Het toernooi dankt zijn naam aan de gezonde snack die alle deelnemers tijdens het toernooi krijgen. De appels worden beschikbaar gesteld door een fruitteler uit Groessen. Aan het eind van de middag wordt de finale gespeeld. Daarna is in de kantine de prijsuitreiking en staat er een minder gezonde, maar niet minder lekkere snack klaar in de vorm van een portie friet.
Sportievelingen die het leuk vinden om te volleyballen, kunnen op maandagavond ene balletje meeslaan met de heren of dames. WiWiKa speelt van 20.00 tot 21.30 uur in De Hangmat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.