Uitdagende rit door de bossen

0266092_ATB_Tocht_Keppel.jpg
Kruisbergtocht - Peter Bakker

HOOG-KEPPEL – De bossen rondom Hoog-Keppel lenen zich bij uitstek voor een mooie rit met de atb. Toerclub Steenderen zette een paar mooie parcoursen uit van 25 en 40 kilometer lang en zondag 22 oktober werd vanaf de Hessenhal de Kruisbergtocht gereden. Na een week vol regen werd de rit door de modder extra uitdagend en de deelnemers genoten van de de pittige tracks die in de route waren opgenomen. Zo werd onder meer over crosscircuit de Heksenplas gereden. De baan vormde een mooie uitdaging voor jong en oud. Na afloop werden verhalen uitgewisseld onder genot van een portie friet, dankzij sponsor Aviko.

Foto: Peter Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.