Treinliefhebbers verzamelen zich in Eerbeek

0265176_trein1.jpg
Er waren verschillende modelbanen te bewonderen - Gerrit van de Pol

EERBEEK – De Vereniging Spoorgroep Zwitserland bestaat ruim 40 jaar en dat werd in het weekend van 7 en 8 oktober in Eerbeek gevierd. Zaterdag kwamen clubleden samen en zondag werden de mooie modelbanen opengesteld voor het publiek. Naast verschillende modelbanen van een diverse grootte en spoorbreedtes, smalspoor, normaalspoor en grootspoor, was er nog veel meer te beleven in het Tjark Riks. Er werden films vertoond en liefhebbers konden modelspoormaterieel, boeken en films tot modelauto’s kopen en ruilen. In de Zwitsere Stube konden bezoekers in stijl genieten van een hapje en wat lekkers.

Foto: Gerrit van de Pol

Meer foto's

. - Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.