Starthandeling appartementen Elzenbos

0265097_Elzenbos.jpg
Bouw appartementen Elzenbos van start

BRUMMEN – Op maandagmiddag 2 oktober verrichtten wethouder Pouwel Inberg namens gemeente Brummen, Jurgen van het Erve en Yvette Overbeek-Hoornstra namens Hoornstra Bouw en initiatiefnemer Nazzareno Mediati namens Terranova Vastgoed gezamenlijk de starthandeling voor de nieuwbouw van het woongebouw ‘Terranova Uno’ in Brummen. Aan de Akkergeelster 61-63 in de wijk Elzenbos worden tien appartementen gebouwd voor starters en één- tot driepersoons huishoudens. Het appartementengebouw biedt straks zowel huur- als koopwoningen in verschillende prijscategorieën. Er wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen en voorzien van zonnepanelen. De bewoners kunnen gebruik maken van een collectieve daktuin, een aangeklede groene verblijfsruimte voor alle bewoners, de eerste in gemeente Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.