Spritshz hoopt op feestje zonder BOA’s

0264332_Oktoberfest.jpg
.

LOENEN – De jongerenvereniging Spritshz gaat binnenkort weer een gezellig feestje bouwen in de kelder van het Dorpscentrum De Brink in Loenen. Het bestuur heeft er een traditie van gemaakt om in oktober een gezellig Oktoberfest te houden. Dit grote feest staat gepland op zaterdag 28 oktober. Om 20.30 uur geeft DJ Pappi Sebasto het startsein. Het feest gaat door tot 01.00 uur.

Het bestuur van Spritshz en de Dorpsraad Loenen Zonnedorp hopen dat het feest zonder storingen kan verlopen. Men heeft slechte herinneringen aan een feestje dat onlangs is gehouden in De Brink. Spritshz had een feestje in de kelder met helaas klachten van één of meerdere bewoners uit de omgeving. Direct werd er vanuit Apeldoorn een aantal BOA’s gestuurd, met ook de onvermijdelijke waarschuwingen en dreigingen.
Toen de Dorpsraad hoorde dat de BOA’s een keer of vijf langs zijn geweest, was dit aanleiding om een klacht in te dienen bij de Gemeente Apeldoorn. Een paar keer per jaar heeft Spritshz een feestje waar zelfs de overburen geen of weinig last van hebben. Dorpsraad voorzitter Willem de Zanger zegt erover: “We hebben het over een groep jongeren, die al jaren een prima bestuur weet te benoemen en die alles onder controle heeft. Natuurlijk gaat ook daar wel eens iets mis, maar waar niet? Deze jongeren verzorgen voor vele leeftijdgenoten in de regio (Klarenbeek, Oosterhuizen, Beekbergen, Eerbeek etc.) een gezellige avond, waarvan de ouders gerust kunnen zijn dat hun kinderen veilig zijn.”
Ook zorgt een groep uit Spritshz jaarlijks voor het zomer- en winter vakantiespel, bedoeld voor de jongere kinderen uit het dorp. Een week lang worden deze kinderen beziggehouden met allerlei leuke dingen en zijn deze kinderen prima onder dak. Ook wordt er vanuit Spritshz jaarlijks het Loense Vroagenvuur georganiseerd, waar de jonge én oudere inwoners fanatiek strijden om de winst.
De Zanger voegt er aan toe: “We praten over de toekomst van ons dorp, de kweekvijver voor besturen en vrijwilligerswerk, waar ook de juiste mentaliteit wordt gekweekt! Wij zijn in Loenen super trots op Spritshz, dat zou Apeldoorn ook moeten zijn en ervoor moeten zorgen dat BOA’s niet de deur platlopen bij één klacht!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.