Sprankel Licht op de begraafplaats

0266329_Kaars.jpg

ELLECOM – Onder de noemer ‘Sprankel Licht’ wordt zaterdag 4 november een herdenkingsbijeenkomst gehouden op de begraafplaats van Ellecom en De Steeg. De namen van dierbaren worden genoemd, de begraafplaats is sfeervol verlicht, er worden lichtjes ontstoken en er is ruimte voor muziek, gedichten en herdenken. Iedereen die iemand wil laten noemen die er niet meer is, kan de naam van diegene vanaf 16.45 uur doorgeven bij de ingang van de begraafplaats. De herdenking begint om 17.00 uur. Na afloop is er iets te eten en drinken en is er gelegenheid tot napraten.
De begraafplaats van Ellecom-De Steeg is te vinden aan de Zutphensestraatweg 1a in Ellecom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.