Sportclub Doesburg JO12-1 kampioen

0265766_Kampioen_Doesburg.jpg
De spelers kregen allemaal een mooie beker

DOESBURG – Zaterdag 14 oktober speelde de JO12-1 van Sportclub Doesburg de kampioenswedstrijd tegen Dinxperlo 12-1. Er gingen veel supporters mee om de jongens te steunen. Al snel bleek dat het niet gemakkelijk zou worden, want de spelers vonden het in het begin een beetje spannend. Halverwege de eerste helft maakten werd de 0-1 gemaakt en vlak daarna de 0-2, dit was ook de ruststand. Toen de spanning weg was, wisten de spelers uit Doesburg uit te lopen naar een eindstand van 0-4. Hiermee was het kampioenschap een feit. In de kantine werd het kampioenschap met de ouders uitbundig gevierd en was er voor iedereen een mooie beker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.