Scootmobieltocht door Brummen

0265117_Scootmobiek.jpg
Woensdag 4 oktober maakten de deelnemers een mooie tocht

BRUMMEN – Woensdag 4 oktober vond de eerste Brummense Scootmobieltocht plaats. Een groep van ongeveer twintig scootmobielers ging samen met begeleiders, verkeersregelaars op pad. Ook huisarts Marcel Kerkhoven fietste mee.

De route begon bij Plein 5 en ging richting het Voedselbos. Daar heeft Chris Frencken een mooie uitleg gegeven wat het Voedselbos is. Vervolgens ging het gezelschap via Cortenoever richting de nieuwe IJsselbrug en de dijk op langs naar Kasteel Reuversweerd. Iets verderop werd een stop gemaakt bij Theehuis De Kronkelwaard. De route vervolgde zich richting de plek waar ’t Halfvasten heeft gestaan. Het laatste stuk ging door het dorp met als eindpunt Plein 5.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.