Sc Rheden G1 viert 10-jarig bestaan

0264573_Rheden-G1.jpeg
Er werd feest gevierd bij SC Rheden omdat het G1-team tien jaar bij de club hoort. - SC Rheden

RHEDEN – Het team G1 van voetbalclub SC Rheden maakt tien jaar onderdeel uit van de vereniging. Dat werd zaterdag 23 september gevierd in de kantine van de club.

Veel mensen vierden het feest met de heren mee. Er was gebak, er werd een toost uitgebracht en er werden cadeaus uitgedeeld. Alle spelers kregen een medaille.
De spelers van het G1-team hebben allemaal een lichamelijke of verstandelijke beperking én voetballen met veel plezier bij SC Rheden. Eens per week trainen zij en op zaterdag nemen zij deel aan wedstrijden in competieverband. Er wordt geprobeerd om via sponsoring vervoer te regelen voor de uitwedstrijden. “Tot nu toe is dit nog altijd gelukt, maar het blijft spannend”, aldus de club
Tien jaar geleden startte het team met 9 spelers, op dit moment bestaat het team uit 13 heren. Ze zijn helemaal opgenomen in de vereniging; de mannen draaien mee als ballenjongens, helpen mee met het ophalen van het oud papier en spelen elk jaar een vriendschappelijke wedstrijd tegen het eerste elftal, waar ze altijd enorm naar uitkijken. Dankzij de trouwe sponsoring van Jacobs Verhuizingen en Neijenhuis Schoenmakerij zien de heren er elke wedstrijd weer tiptop uit. Het G-team is altijd op zoek naar nieuwe spelers. Meer informatie: mail naar info@scrheden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.