Rondleidingen bij de Herenboeren

0264737_groentemand.jpg
.

LOENEN – In oktober worden er weer twee rondleidingen gegeven bij Herenboerderij De Groote Modderkolk in Loenen.
Herenboeren Loenen is een coöperatie waar zo’n 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en – als de bomen groot genoeg zijn – ook fruit. De boer oogst iedere week samen met de leden wat op dat moment oogstklaar is. Op zaterdag komen de leden hun groente ophalen. Zij lopen met hun tas langs de kraam op de boerderij en eten die week wat en het land hen geeft. Mensen die geïnteresseerd zijn om Herenboer te worden kunnen op 7 en 21 oktober een rondleiding krijgen. Deze starten om 10.00 uur en duren ongeveer 1,5 uur. Aanmelden kan via grootemodderkolk.herenboeren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.